bitcoinin arvo

Viikko 50/52: Portfolion arvo 64,31$

Mahtavaa olla täällä taas aiheuttamassa ihmisille pahennusta! Täytyy heti alkuun pahoitella, että en ole ollut niin aktiivinen kuin itse olisin toivonut. On ollut tapahtumarikas vuosi. On ollut muuttoa ulkomaille, perheenlisäystä, baarin lopettamista, liiketoimintakauppaa, oman yrityksen kasvua ja sitä kautta myös rutkasti tekemistä. 

Mutta show must go on ja mitä v####a täällä tapahtuu?

Viimeeksi kun päivittelin, niin säkin arvo oli 319,37$. Bitcoin vaihtoi siinä alle 9000$. Juuri nyt tällä kirjoitushetkellä Bitcoinin saa hankittua alle 3000$:lla. Koska viime päivityskerrasta on jo 34 viikkoa, niin vertaan tuloksia suoraan 50 viikolta.

Postauksessa 52/52 tehdään laajempi katsaus, jossa käydään läpi kaikki säkissä olevat projektit ja mitä niille sitten kävi. Vastataan siis näihin kysymyksiin: Mikä oli projektin innovaatio? Oliko ICO taustainen? Onko projekti vielä olemassa? Onko projekti jo käytössä? Saatan myös muutaman arvan founderilta kysyä kommentteja ja näkemyksiä siitä, miten heidän omasta mielestään meni tämä vuosi ja entä miten ensi vuosi menee?

Nykyinen saldo

Jos ihmettelet mistä projektista on kyse niin lue tämä: Kryptovaluutta sijoittaminen 52 viikkoa.

Koko kuva 50 viikolta

Vähiten arvo laskenut 50 viikolta

Eniten arvo laskenut 50 viikolta

Kryptovaluutta arvot

Loppumietteet

Bägin arvo on selkeästi tippunut. Mutta kysymys kuuluukin: onko tämä uhka vai mahdollisuus? Tämä eksperimentti osoittaa vain sen, että on ostettu korkealta ja tultu roimasti alas. Mitään ei kuitenkaan olla realisoitu, joten jännä nähdä mitä tapahtuu ensi vuonna vai tapahtuuko mitään? Parhaiten tässä bägissä ovat kuitenkin pitäneet BTC, MANA, EOSTRX, XLM & XRP.

Ensi päivitys on vuoden viimeinen ja siitä teen kattavamman. Toivottavasti saan myös kehiin useiden foundereiden kommentteja tästä ja tulevasta vuodesta. 

Sitten sivutaan aihetta: Miksun Baarista ei voi enää ostaa taikka myydä Bitcoinia, koska paikka on laitettu tauolle. Myös Yrityssähkö.com liiketoiminta on myyty (Elannontie 5, Vantaa/Jumbon takana), niin automatti on vielä silti käytössä ja tullaan käymään neuvotteluja, josko uusille vuokralaisille olisi OK, että sinne jää Bitcoin automaatti. Lisätietoa Bitcoinin ostamisesta ja myynnistä bitcoinatm.fi.

Jaa / Share

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *