mihail kulechov yritys

Viikko 7/52: Portfolion arvo 454,08$

Seitsemäs viikko takana

Tänään söin lounasta Matinkylässä ja huomasin kuinka viereisessä pöydässä vanhemmat herrasmiehet puhuivat Bitcoinista. Yllätyin kuinka he yhdessä pohtivat siitä, että pitäisikö kuitenkin sijoittaa siihen rahaa koska joka kerta kun Bitcoin on tullut alas, niin se on myös mennyt ylös. Alla on oikeastaan kuva mikä kertoo koko totuuden.

bitcoin arvo

Jos olisit vuonna 2010 ostanut Bitcoinia yhdellä eurolla, niin olisit tänään myynyt Bitcoinisi noin 1.100.100 $:lla. Mikäli Bitcoin aiheuttaa kiinnostusta, niin voit tarvittaessa lukea tarkempaa analyysiä aina mainiosta Bittiraha.fi:stä. Siirrytäänkin sitten suoraan tähän omaan shitbag projektiin.

 

Nykyinen saldo

 

Jos ihmettelet mistä projektista on kyse niin lue tämä: Kryptovaluutta sijoittaminen 52 viikkoa.

 

Top 5 nousijat: CND, NEO, XLM, EOS & ETH

mihail kulechov viikko 7

 

Top 5 laskijat: XVG, SALT, GAME, HSR & XRP

mihail kulechov viikko 7 laskijat

 

Muiden kryptoprojektien kehitys

mihail kuelchov kaikki

 

Kryptovaluutta arvot

mihail kulechov kryptovaluutta

 

Bägin arvonkehitys

mihail kulechov bägi

Loppumietteet

Portfolion ylösnousemuksen suosta selittää tietenkin Bitcoinin nousu.  Lähteekö tästä nousu kohti ääretöntä ja sen yli? Se selviää kahden viikon kuluttua.

Yksi ajatus on kuitenkin Nordeasta. Mistä lähtien yritys voi sanella omille työntekijöille mitä saa ja ei saa tehdä? Kyllä, Nordea kielsi työntekijöitään sijoittamasta Bitcoiniin. Miten kukaan yritys voi sanella työntekijöille mitä saa ja ei saa tehdä omassa siviilielämässä?

Sori kun poikkean taas pahasti aiheesta MUTTA. Tämä on täysin sama asia kun kuvattiin Espanjassa Miksun Baaria, jolloin Staffpointin ”vastaava” kielsi työntekijöitään menemästä meidän baariin, joka oli toimiston alapuolella. En vaan voi ymmärtää miten mikään firma voi oikeasti sanella ihmisille mitä saa ja mitä ei saa tehdä tässä maailmassa?

Toimiiko sinusta Nordea tässä sinusta oikein? Kerro mielipide.

PS. Tietääkö kukaan miten Holvi.fi suhtautuu Kryptovaluuttaan?

Jaa / Share

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *