oyster

Oyster – Uusi tapa ansaita rahaa sisällöntuottajana

Miksi kirjoitan kryptosta?

Todella paljon syntyy nyt kryptomaailmassa uusia start up projekteja. Niitä on jo nyt yli 1500. Pitääkö näistä olla lainkaan kiinnostunut? Pitää. Vaikka krypto skene onkin vasta ihan alussa ja suurinosa arvoista on spekulatiivista niin noilla spekulaatioilla voi helposti 10, 20, 50 tai jopa 200 kertaistaa oman sijoitetun pääoman.

Laskettiin kaverin kanssa, että jos olisi vuonna 2016 sijoittanut 10.000 euroa top 10 kryptoon, niin arvo olisi nyt yli 1.500.000 euroa vuonna 2017. Itse sijoitan kryptoon 10 % palkasta joka kuukausi. Ja tämä teksti mitä kirjoitan nyt ei ole sijoitusneuvo vaan puhtaasti oma teksti ja kirjoitan tämän ihmisille ketä krypto kiinnostaa enemmän tai vähemmän. Itse haluaisin, että baarit, kahvilat ja ravintolat alkaisivat hyväksymään kryptovaluuttaa. Sähköyhtiö kenen kanssa teen yhteistyötä saattaa lisätä maksutavaksi myös kryptovaluuttaa. Ja se on coolia!

Oyster

Erittäin mielenkiintoinen projekti on Oyster. Tiedäthän Iltasanomat, Iltalehti ja Suomen raamattu Seiska? Näiden yksi ansaintalogiikka on luoda sisältöä ja sisällön yläpuolella, alapuolella tai sivussa on mainosbannerit. Nämä mainosbannerit tuottavat näille medioille rahaa. Blogikirjoittajat myös ansaitsevat rahaa näillä kyseisillä mainosbannereilla. Mainosbannerien haaste on siinä, että yhä vähemmän niitä klikataan. Itse en muista koska viimeeksi olisin oikeasti klikannut mainosta.

Oyster tuo markkinoille uuden tavan tienata rahaa sisällön tuottajille. Yhdellä koodinpätkällä sisällöntuottaja pystyy käyttämään lukijan matkapuhelimen tai tietokoneen prosessoria louhimiseen. Ja minusta se on reilua. Ei niitä bannereita kuitenkaan ketään klikkaille eikä kukaan lähetä huvikseen sisällöntuottajalle rahaa. Mutta se, että joku jakaa arvokasta tietoa tai luo laadukasta sisältöä, niin minusta tämä on reilu ansaintatapa ja siksi minä tuen tätä projektia.kryptovaluutta Oyster

Kyseessä on tokeni ja jos haluat perehtyä syvällisemmin, niin tässä on white paper. Tällä hetkellä markkina-arvo on lähes 100 miljoonaa dollaria. Tämä sijoittaa kyseisen tokenin sijalle 123. Tokeneita kokonaisuudessaan 108.592.692 kappaletta. Tähän projektiin voisin sijoittaa jonkun kolikon ja myyn heti jos arvo nousee 20-30$. Voiko arvo nousta tuohon noin korkealle? Jos tämä projekti saa kannatusta muilta niin voi olla, että nousee mutta ikinä ei tiedä miten käy. Ainakin ajatus on mielestäni erittäin innovatiivinen ja itse ainakin anna peukkua tälle projektille.

Jaa / Share

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *