Kryptovaluutta huijaus

Passiivista tuloa? Suuria voittoja? OneCoin, BitConnect..

MLM, suoramyynti tai verkostomarkkinointi joka lupaa suuria voittoja ja PASSIIVI tuloa on aina yhtä kuin kusetus. Kyseessä on PONZI huijaus, jossa uudet tulokkaat maksavat vanhojen leivän. Koska Bitcoin on todellakin nostanut arvonsa uskomattomalla tavalla niin silloin on helppo tuoda jokin hahmo istumaan samaan pöytään ja selittää 99.99 % ajasta siitä kuinka kova juttu Bitcoin on. Sehän on, ei sitä voi kiistää. Mutta sitten lopuksi tuodaan jokin uusi mullistava juttu joka on vähintään yhtä kova kuin Bitcoin. Se vaatii lopuksi sen, että pitää ostaa joku arvoton asia ja sillä rahalla maksellaan muiden värvääjien komissiot.

Sääntö nro 1: Mikään kryptovaluutta ei lupaa voittoja – ellei ole kyseessä täysin kusetus..

Luitko otsikon? Lue se vielä kerran. Kryptovaluutoilla voit tienata arvonnousulla. Siihen et tarvitse ketään, joka istuttaa sinut samaan pöytään jonkun ”sponsorin” (eli värvääjän) kanssa joka puhuu 99.99 % ajasta kuinka Bitcoin on hieno juttu mutta tässä on salestisti hienompi millä ei ole koskaan ollut mitään tekemistä Bitcoinin kanssa. Koska kukaan ei voi tietää miten markkinoilla tulee käymään.

Sain idean kirjoittaa tästä aiheesta koska näin tämmöisen mainoksen Facebookissa.

kryptovaluutta huijaus

Tässä selkeästi tavoitellaan myyjää eikä naapurin Esaa joka ei yrittämisestä tai myymisestä tiedä yhtään mitään. Tavallaan saadaan moni varmasti istutettua alas pöytään ylistäen Bitcoinia. Kuitenkin nykyaikana vaikka olisi kuinka tyhmä myyjä niin hän osaa googlettaa tai hänelle linkataan tämä artikkeli, jonka luet juuri nyt ja tajuat, että ei vit…

Hyviä uutisia sinulle myyjä

Kryptovaluutoilla voit tehdä rahaa. Se vaatii asiaan syvällistä perehtymistä. Muista, että ICO on riskialttein investointi mutta tuottoisin, jos osuu oikein niin sijoitetun alkupääoman voi 20 -40 kertaistaa. Sitten ICO vaiheen jälkeen voit sijoittaa projekteihin, jotka eivät ole vielä listautuneet suosituimpiin pörsseihin. Niiden arvo nousee sitä mukaan kuin markkina-arvo. Sijoittaminen Bitcoiniin on ollut ehkä menestynein tarina koskaan. Mutta nämä ”PASSIIVI TULO”, ”VARMA NOUSU” jne.. jätä ne oikeasti tyhmille ihmisille. Koska niitä Suomessa riittää. Tee palvelus ja jaa tämä sinun ”värvääjillesi”.

Jaa / Share

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *