Groestlcoin grs

Groestlcoin (GRS) – Parempi kuin Bitcoin? Tällä hetkellä ON!

Mikä on Groestlcoin (GRS)?

Groestlcoin on louhittava kryptovaluutta, jolla on täysin oma louhinta algoritmi. Oletko koskaan ihmetellyt miksi Bitcoinilla on niin suuri hype ja silti harvoissa paikoissa se käy maksuvaluuttana? Tämä johtuu siitä koska transaktio ajat ovat suuria ja niin on myös feet (siirtokulut). Pahimmillaan voit odottaa vuorokauden siirrossa ja maksaa siitä vielä 20$. Ei ihan taida olla järkevää maksaa oma kahvikuppisi tällä meriitillä? No ei. Toki tähän tulee muutoksia ja niitä odotellessa haluaisin esitellä teille jo olemassa olevan toimivan kryptovaluutan mikä oikeastaan toimii.

Maksaminen

Kun käyn kahvilassa ja ajatus on maksaa yhdestä kahvista, niin transaktio aika on alle 5 sekuntia. Fee eli transaktiokulu on 0.000045 GRS. GRS arvo tänä päivänä on .60$ eli 0.000027$ eli käytännössä 0$.

Vaikka olenkin Bitcoinin fani ja tiedän, että tulevaisuudessa Bitcoinista voisi tulla maksuväline, niin tällä hetkellä en voisi sitä hyödyntää esim. omassa baarissa. Mutta GRS voisin ottaa maksutavaksi ja se vielä toimisi.

Louhiminen

Bitcoin louhiminen on erittäin kilpailtua ja sitä hallinnoi käytännössä 4 poolia. Tämä pistääkin miettimään, että onko kyseessä Decentralized vai Centralized kryptovaluutta? Centralized on riski, koska silloin projektin takana on ihmiset ja lohkoketjunteknologian idea on tuoda luottoa aloille missä sitä ei ole eli ihmiset eivät siihen pääse vaikuttamaan. Bitcoinilla tämmönen riski on. Groestlcoin louhimisteknologia on tehty siten, että louhia voi prosessorilla tai näytönohjaimilla. Eli tällä pyritään estämään tuo, että kuka vaan yritys voisi isolla rahalla ostaa kalliita louhijoita ja vallata markkinoita, jolloin vallalla saa myös päätösvaltaa.  Tässä mielessä GRS louhinta algoritmi voittaa Bitcoinin louhinta algoritmin.

Groestlcoin louhimisteknologia mahdollistaa myös louhimisen ilman suurta sähkönkulutusta. Mikä on tietenkin suuri etu.

Yksityisyys

The Samourai lompakolla voi myös lähettää transaktion anonyyminä.

Muu teknologia

Segwit (Pakatut siirrot) ja Lightning Network (Nopeat siirrot) mihin moni tällä hetkellä pyrkii ovat jo nyt käytössä.

Muuta tietoa

Road mappia ei varsinaisesti ole mutta joka 3 kk välein 20 hengen tiimi tekee isoja päivityksiä. Tiimin jäsenet eivät linkitä itsensä linkediniin vaan ovat Nickinnamen alla olevia koodereita, jotka kuitenkin jo vuodesta 2014 tekevät aktiivisia päivityksiä. Onko tämä hyvä vai huono asia? Yksi joka on myös ollut ns. Nicknamen alla on Satoshi Nakomoto. Hän siis loi tiiminsä kanssa Bitcoinin, joka on ensimmäinen kryptovaluutta ja on kryptomarkkinoiden kovin brändi tälläkin hetkellä. Kukaan ei kuitenkaan tiedä kuka on Satoshi Nakomoto, koska hän on mysteerisesti hävinnyt.

Roadmap GRS

Hyvä sijoituskohde?

Kyseessä on kryptovaluutta, joka on teknologiaaltaan edelläkävijä ja silti on huonosti saanut vielä tähän päivään asti hypetystä. Osa spekuloi, että nimi ei ole ”rokkaava” mutta teknologialtaan tämä voisi oikeasti levitä pitkälle ja näin kasvattaa omaa markkina-arvoaan. Tänään 24.2.2018 tämän coinin arvo on 0.60$ ja itse melko varmaan avaan itselleni position ensi viikolla. Seuraavaan päivitykseen aikaa on 26 päivää ja 7 tuntia.

HUOM. nämä eivät ole sijoitusvinkkejä vaan kaikki mitä teen, teen itseäni varten. Jos itse ajattelit sijoittaa kryptovaluutoihin, niin muista, että voit myös menettää kaiken.

 

Jaa / Share

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *