bitcoin

Bitcoin alkuvuoden katsaus

Kuka romahdutti markkinoita?

Noin 4 vuotta takaperin ”hakkeroitiin” japanilainen Mt. GOX pörssi. Paljon oli huhuja liikenteessä, ettei omistajalla ollut ihan puhtaita jauhoja pussissa. Monelle 2.7. 2014 oli shokeerava päivä, sillä Bitcoin varat jäädytettiin. Vielä tänä päivänä suurinosa ei ole saanut rahojaan vielä takaisin. Miten tämä liittyy asiaan? Oikeus oli päättänyt realisoida velkoajia varten osan Bitcoineista ja Bitcoin Cashista, joiden kokonaisarvo oli lähes 500.000.000$.

Bitcoin arvo laski 20.000$:sta jopa 7.000$:n

Kun Bitcoinin arvo nousi 20.000$, niin tuolloin myytiin 2000 bitcoinia. Perään myytiin 6000 bitcoinia. Tämän jälkeen 8000 BTC, 6000 BTC ja lopuksi vielä 18.000 BTC. Nyt oikeus on päättänyt, että realisointi jätetään hetkeksi ja syyskuussa alkaa uusi istunto, jossa päätetään mitä tehdään. Jos alkaa uusi realisointi, niin tietenkin Bitcoinin arvo taas laskee ja jos palautetaan vain omistajilleen takaisin Bitcoinit saattaa olla edelleen sama lopputulos. Joka tapauksessa nyt ei enää ole dumppia vaan markkina hakee itseään.

Moni ihmettelikin pitkään, että oliko kyseessä on joka vuotinen korjausliike vai FUD. Nyt voisin itse ainakin katsoa, että suurimmaksi osaksi juuri tämä realisointi.

Miten tästä eteenpäin?

Tosiaan ainakaan allekirjoittanut ei tiennyt, että mitä täällä tapahtuu. Mutta onneksi selvisi sekin. Hyvä uutinen oli kuitenkin se, että ainakin omasta mielestäni potentiaaliset 50X nousijat 2018-2019 LEND ja GRS sain ostettua ennätyshalvalla. Joten säkit sen kuin vain täytyy. Katselin eilen 12 tuntia eri kryptovaluuttaa käsitteleviä youtube kanavia ja päällimmäiseksi jäi semmonen fiilis, että kryptovaluutta markkina on edellä mainituista syistä vähän sekaisin. Yksi ketä seuraan kertoi, että nyt 2 kuukautta saattaa olla hakemista, kunnes alkaa sitten nousemaan päin ja silloin mennään eikä meinata. Tämä tarkoittaa vain sitä, että nyt on vielä hetken ostosten aika.

Tässä joku sankari otti lompakot ylös missä voi seurata Mt. GOX varat, että miten ne liikkuu.

52 viikon shitcoin projektini jatkuu

Koska markkinat kuitenkin ovat tämän massamyynnin jälkeen taas normalisoitumaan päin, niin päätän jatkaa 52 kryptoprojektin päivittämistä ensi viikosta lähtien. Minulla on vakaa usko, että Bitcoin arvo on vuoden 2018 loppuun mennessä arvoltaan 30.000$ – 100.000$. Oikeastaan tiivistän tämän Q1:n alla olevaan sitaattiin.

 

"The time to buy is when there's blood in the streets." - Rothschild

 

Jaa / Share

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *