mikä on binance

Binance.com Kannattaako? Onko hyvä paikka treidaukseen?

 

Binance on erittäin suosittu kryptovaluutta pörssi

Binance.com on erittäin suosittu kryptovaluutan pörssi, joka tukee myös uusia kryptovaluuttoja. Binance pörssissä on myös erittäin suuri vaihdanta volyymi. Toimitusjohtaja Zhao ChangPeng palkkasi alan parhaimmat kooderit ja tavoitteena oli tehdä siitä alan paras ja nopein kryptavaluutan pörssialusta. Toinen mihin panostetaan on kielet. Tästä syystä Binancella on suuri käyttäjämäärä joka kasvaa hurjaa vauhtia. Enimmäkseen tällä hetkellä on länkkäreitä. Itse uskon, että tämä on paras pörssi kryptovaluutoille ja tulee olemaan tulevaisuuden pörssi kryptovaluutoille.

Miksi moni siirtyy Binancen alustalle?

Ylivoimaisesti eniten eri kryptovaluutta projekteja löydät Binancella. Jos mielessäsi on usean eri kryptovaluutan portfolion rakentaminen, niin Binance on se paikka missä saat yleisimmät coinit ja moni uudempi coini löytyy useammin täältä. Uusia kryptoja tulee siis päivittäin. Alusta on todella nopea ja aasialaiset treidaajat on myös vahvasti mukana. Trading Fee on myös markkinoiden alhaisin. 0.1 % per transaktio / treidi.

Kilpailijoiden haasteet

Monet muut suuret pelurit kuten Bittrex ja Kraken ovat ajautuneet kasvukipuihin. Krakenista on puhuttu, että siitä on tullut hidas ja buginen. Bittrexillä taas ongelma on ollut supportissa. Ihmiset ovat odottaneet omaa tunnistautumista kuukausien ajan. Voit siis bittrexille tallettaa Bitcoinia mutta et pysty nostamaan ennen kuin sinut on tunnistettu. Koska tunnistaminen on kestänyt kauan Bittrexiltä, niin monet ovat siirtyneet Binanceen.

Miltä Binance näyttää?

binance pörssi

(Kuvassa on binancen etusivu)

Etusivulla näet käytännössä kaiken. Ylhäällä on Exchange mistä voit valita Basic tai Advanced näkymän. Advanced tietenkin pitää sisällään enemmän ominaisuuksia. Seuraavaksi on Labs, jossa kryptovaluutan startup yritykset / projektit voivat hakea siemen rahoitusta. Tämän jälkeen tulee Funds missä voit tehdä talletuksia ja nostoja. Supportissa saat teknistätukea. Lopuksi on omat tiedot ja kielivalikko. Valikoiden alapuolella on tummennettu alue missä on binancen omia promootioita. Sen alapuolella löytyy BTC-, ETH- ja USDt-pörssit.

Basic näkymä

Advanced näkymä

binance pörssi 2

talleta bitcoin

Kohdassa Funds voit tallettaa Binancen pörssiin kryptovaluuttaa. Yleisin tapa on ensin ostaa tietenkin alkuun Bitcoinia (ellet omista vielä) ja sitten siirtää Binanceen. Bitcoinin ostaminen onnistuu maksukortilla Coinbasesta. Kun sinulla on bitcoinia, niin siirrät ne pörssiin kohdasta Funds ja Deposits Withdrawals.

Voit lähettää Coinbasesta bitcoinia binanceen. Saat lähetysnumeron johon lähetät bitcoinia. Tämän jälkeen pääset treidaamaan sitä muihin coineihin.

Kerrataan välivaiheet

Vaihe 1. Rekisteröidy Binanceen / HUOM! Moni pörssi on laittanut hetkeksi jäihin rekisteröinnit. Kokeile vaihtoehtoisesti Bit-Z.
Vaihe 2. Osta Bitcoinia Coinbasesta HUOM! Skippaa tämä jos omistat jo bitcoinia tai haluat ostaa sitä muualta
Vaihe 3. Mene kohtaa Funds
Vaihe 4. Klikkaa Deposits Withdrawals
Vaihe 5. Paikanna BTC ja kopioi BTC Deposit Address
Vaihe 6. Lähetä Coinbasesta tai muualta bitcoinia kopioituun osoitteeseen
Vaihe 7. Nyt olet valmis ja voit treidaa Bitcoinia muihin kryptoihin

Tällä videolla ostat bitcoinia ja treidaat Binancella

Näytän tällä videolla kuinka helposti ostan Coinbasesta luottokortilla Bitcoinia. Tämän jälkeen lähetän ne Binanceen. Binancessa ostan Bitcoinilla Lendiä. LEND on suomalaistaustainen projekti, joka keräsi vajaan 30.000.000 $ rahoitusta viikossa. Rahoittajia oli yhteensä noin 10.000.

full binance arvostelu

Jaa / Share

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *